Thursday, December 3, 2009

Malaysian got Talent!

Yup! Malaysian memang ada bakat, cuma individu yang berbakat nih tak ada peluang nak kerja kat Modenas, Proton & Perodua.. Mungkin kalau diberi peluang, kita akan dapat lihat hasil & idea kreatif mereka.
Kat bawah ni, adalah salah satu hasil kreatif anak Malaysia, model aku tak pasti, tapi aku suka gabungan warna flat black dan merah. Penggunaan tayar belakang yang besar mengingatkan kat aku Motor-motor besar custom dari Barat dan juga Thailand.
Walau bagaimanapon owner motor nih masih lagi mengekalkan sistem suspensi belakang. Penting beb, klau tak, harap tayar belakang je jadik suspension! Apapon Tahniah! untuk owner motor nih.. Teruskan usaha anda.